ΝΕΑ

Σεπτέμβριος 2017 - Πρόσκληση Πρώτης Γενικής Συνέλευσης

 

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες: 20 - 22 Οκτωβρίου 2017

Με την έγκριση του Καταστατικού, όπως ορίστηκε στη δεύτερη καταστατική συνάντηση της Θεσσαλονίκης, ακολουθεί η Γενική Συνέλευση για τις Αρχαιρεσίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2017 και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή προσκαλεί τα μέλη του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβούλων Νέων στην Πρώτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα γίνουν οι αρχαιρεσίες, θα ακολουθήσει η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα συζητηθούν τα θέματα:

- Αποδοχή Νέων Μελών

- Διαμόρφωση στρατηγικής του σωματείου

- Ενημέρωση και προσκλήσεις προς τους δημόσιους φορείς. 

- Άλλα Θέματα (θα προταθεί ανοικτή συζήτηση για την ατζέντα)

 

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής ΕΔΩ, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Όπως ίσχυε και στην προηγούμενη συνάντηση, υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης εξόδων διαμονής και διατροφής, όπως επίσης και μετακίνησης (με επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρακτικό κομμάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Άρη Παράσχου στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερήσια διάταξη και τη διαδικασία αιτήσεων για νέα μέλη και για το Διοικητικό Συμβούλιο θα δοθούν τις επόμενες ημέρες με νέο email.

 Αίτηση Συμμετοχής: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelCifiG31Z6OdtKvdv6rVCKx1OS5FIzj_uwqFO3hNHLd1szw/viewform